MGM Cotai EBITDA US 0mln sapisan ramped: Fitch
Toto

MGM Cotai EBITDA US $250mln sapisan ramped: Fitch

Fitch Ratings Inc prakiraan sing MGM Cotai casino resort (digambarke), ing distrik Cotai Macau kang, bakal generate saklawasé US $ 250 yuta ing pangentukan tambahan sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) “sapisan kebak ramped”. Ramalan iki klebu ing laporan ana ing wawasan saka operator casino US basis MGM Resorts International, tiyang sepah saka perusahaan game Macau MGM China Holdings Ltd.

Agensi rating ngandika samesthine “kurang siji-digit nolak” ing Macau bathi game reged pasar-sudhut kanggo 2019. “MGM bakal gain pangsa pasar minangka http://178.128.120.105 MGM Cotai terus kanggo ramp munggah, sawise introduksi saka operasi VIP ing pungkasan 2018,” iku nyatakake.

Dheweke nambahake: “Pandangan jangka panjang Fitch babagan Macau didhukung dening kelas menengah sing berkembang ing China lan pembangunan infrastruktur ing lan sekitar Macau.”

Ing wulan Juli, MGM China ujar manawa tawaran VIP ing Cotai nyebabake pertumbuhan 41 persen ing EBITDA kuartal kaping pindho perusahaan kasebut. Perusahaan kasebut ujar manawa properti Cotai nyathet EBITDA sing diatur babagan HKD487,5 yuta (US $ 62,2 yuta) ing kuartal kaping pindho, saka HKD196,3 yuta ing periode sing cocog taun kepungkur.

Grant Bowie, kepala eksekutif MGM China, ngandika ing wektu: “Kita bungah kanggo ndeleng ramping munggah MGM Cotai. Pembukaan anyar The Mansion nawakake kemewahan eksklusif kanggo tingkat sabanjure lan mbantu kita dadi luwih apik ing segmen premium.

MGM Cotai US $ 3,4 milyar dibukak ing Februari 2018 . Ing Maret taun iki promotor ajang ditambahake kanggo fasilitas The Mansion, kluster akomodasi dhuwur-mburi ngarahke ing pemain VIP .

Ing laporan Senin, Fitch ujar manawa pamrentah Macau “njupuk pendekatan pragmatis” babagan ndawakake konsesi saka enem operator game ing kutha https://michellemaries.com/ kasebut ngluwihi 2022.

“Nanging, ana risiko kedadeyan utawa kahanan ala kayata konsesi anyar sing dienalake utawa biaya anyar, pajak utawa syarat pangembangan dileksanakake,” tambahe.

Ing laporan Senin, Fitch negesake rating standar penerbit (IDR) MGM Resorts lan MGM China ing ‘BB’. Agensi rating nambahake manawa prospek grup kasebut stabil.

Laporan kasebut ngetutake woro-woro MGM Resorts ing awal wulan iki babagan rencana kanggo ngedol papan Circus Circus Las Vegas kanthi rega $ 825 yuta https://schivardi2007.com/ lan keputusane “monetise” kanthi awis $ 4,2 milyar kanthi kapentingan ing Bellagio, properti liyane ing Bellagio. hub game Nevada.

MGM Resorts ngandika rencana nggunakake hasil kanggo: ngiyataken neraca; bali modal kanggo pemegang saham; lan ndhukung totoan olahraga lan inisiatif pembangunan Jepang.

Fitch ngandika likuiditas MGM Resorts “padha lan disetel kanggo nambah luwih” minangka discretionary free-awis-aliran taunan “tuwuh ing luwih saka US $ 1 milyar ing 2020”. “Saben kasus dhasar Fitch, panggunaan utama arus kas gratis yaiku kanggo ndhukung tingkat pengembalian saham sing terus-terusan,” ujare.