Teknologi digital Jepang kanggo tawaran non-game Venetian Macao anyar
Toto

Teknologi digital Jepang kanggo tawaran non-game Venetian Macao anyar

Venetian Macao – resort casino disedhiyakake dening Sands China Ltd – bakal omah apa istilah “museum digital-mung” digawe dening Japanese IT-seni https://casamozart.com/ spesialis teamLab, operator casino Macau announced ana. Fitur non-game – isih bakal diwenehi judhul – bakal dipentasake ing Januari taun sabanjuré ing Venetian Macao’s Cotai Expo Hall F, manggoni 5.000 kothak meter (53.820 […]

Toto

Pengunjung rawuh kanggo Macau munggah 8pct ing September

Tekane Pengunjung kanggo Macau ndhuwur 2,76 yuta ing September, munggah 8,0 persen taun-on-taun, nuduhake data paling anyar saka Statistik kutha lan https://afghanistan-analyst.org/ Service Sensus dirilis ana. Macau wis aggregate meh 1,39 yuta pengunjung dina padha sasi, munggah 20,4 persen yen dibandhingake karo taun kepungkur. Kangge, jumlah pengunjung sewengi mudhun 2.3 persen saben taun dadi meh […]

Toto

Macau GGR kamungkinan kanggo nyilikake 8pct ing 4Q: JP Morgan

revenue game reged Macau casino (GGR) kamungkinan kanggo nyilikake 8 persen taun-on-taun ing waktu papat, mimpin dening diantisipasi 26 persen https://athenshumanrightsfest.org/ Kurangé populasi ing VIP, mitigated dening 6 persen kanggo 7 expansion persen saka revenue massa-muter. , ngandika laporan Selasa saka broker JP Morgan Securities (Asia-Pasifik) Ltd. Ing waktu katelu taun, revenue baccarat VIP minangka […]

Toto

Mamang liwat Macau lisènsi deterring investasi: IMF

International Monetary Fund (IMF) ngandika “kahanan sing durung mesthi” ing mangsa Macau kang persiyapan konsesi game ngalangi investasi ing kutha. Mamang kasebut, bebarengan karo penurunan ekspor layanan game saka Macau, minangka faktor sing nyebabake penurunan produk domestik bruto (PDB) Macau ing rong kuartal pisanan 2019, ujare badan kasebut ing statement menyang kantor berita Portugis Lusa. […]

Toto

Pamrentah Macau ngelingake babagan layanan encashment sing ora sah

Otoritas Moneter Macao nerbitake peringatan ing dina Rebo marang sapa wae sing pengin promosi layanan encashment “ora sah” ing kutha kasebut. Panjaluk https://digitalrightslac.net/ konsumen nggunakake layanan kasebut nyebabake “gangguan serius” kanggo anggota masarakat, ujare panguwasa. Bebaya related kanggo layanan tartamtu sing purport kanggo mbisakake konsumen kanggo mindhah dhuwit saka sawetara basis online, daratan China-ditanggepi, sistem […]

Toto

LVS 3Q bathi mudhun 7pct, tetep optimistis ing Macau outlook

Pendapatan net kuartal katelu sing digandhengake karo pemegang saham operator kasino berbasis Amerika Serikat Las Vegas Sands Corp mudhun 6,7 persen saben taun. Penghasilan net kasebut sajrone telung wulan nganti 30 September yaiku US$533 yuta, dibandhingake karo US$571 yuta ing kuartal sadurunge. revenue net Group-sudhut ing US $ 3,25 milyar, mudhun 3,6 persen saka taun […]

Toto

Banker Goldman Sachs Yang Berjudi dengan Pelarian 1MDB Menunggu Keputusan

Dalam hujah penutup pada hari Isnin, pendakwa raya AS menggesa juri persekutuan di New York untuk mensabitkan bekas bank Goldman Sachs Roger Ng atas kesalahan pengubahan wang haram dan merasuah pegawai asing. Mereka menuduh bekas pegawai bank itu membantu pelarian antarabangsa Jho Low mencuri berbilion-bilion daripada dana pelaburan berdaulat Malaysia, dikenali sebagai 1Malaysia Development Bhd […]

Toto

Lelaki New South Wales Memenangi Loteri, Kemudian Menggandakan Wangnya

Seorang lelaki dari New South Wales, Australia, sedang memikirkan apa yang perlu dilakukan dengan kejatuhan wang tunai secara tiba-tiba. Dia memenangi https://filmstory.org/ loteri baru-baru ini untuk hadiah besar-besaran, yang berganda dalam saiz. Lotto Isn & Rab Seorang pemain loteri memegang tiket untuk Lotto Isn & Wed Australia. Pemenang baru-baru ini menyaksikan dua kali ganda apabila […]

Toto

JACK Entertainment Memperkenalkan Apl Pertaruhan Sukan Ohio Percuma untuk Dimainkan

Pertaruhan sukan adalah sah di Ohio, tetapi masih belum disiarkan. JACK Entertainment sedang mengisi kekosongan, melancarkan aplikasi mudah alih betJACK percuma untuk bermain semalam menjelang pelancaran pertaruhan langsung. Pertaruhan sukan Ohio Kasino JACK Cleveland. Pengendali melancarkan aplikasi pertaruhan sukan percuma untuk bermain. (Imej: Bloomberg ) JACK Entertainment — pengendali Kasino JACK Cleveland dan JACK Thistledown […]